Tutup Iklan Close Ad
Connect with us

Uncategorized

5 Gambar ‘Savage’ Yang Akan Membuatkan Korang Mindblown atau Happy

Published

on

Oleh: Azwar Kamaruzaman

Lain orang lain ragam. Manusia atas bumi ni ada macam-macam jenis. Tengok dekat sekliling korang pun dah ada 1001 perangai. Kadang-kadang benda yang tak masuk akal pun boleh ada pada seseorang itu.

Contohnya macam 5 orang ni!

#1 Bila kau terlalu obsess dengan kucing sanggup invest duit untuk bagi nampak kucing kau cool

#2 Jangan Tiru Aksi Ini! Walaupun nampak cool dan style tapi kalau dah terjatuh tu habis dah semua cool dan style korang!

#3 Kadang-kadang benda simple pun perlukan tunjuk ajar. Haih!

#4 Go Die Fesyen! Saya lebih mengutamakan keselesaan. Beautiful is confidence not pain

#5 Nak berkayak dan camping dalam masa yang sama? Sekarang dah ada cara baru!

 

Sumber: Brightside.me

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending