Tutup Iklan Close Ad
Connect with us

Mudah Terhibur

Apabila Pesakit Depress Contact Syarikat Pasta

Published

on

Oleh: Azwar Kamaruzaman

Tak ada orang dalam dunia ni yang boleh lari dari penyakit atau masalah depresi. Benda ni nampak normal sebab kita anggap benda ni tak serious sangat pun. Tapi, kena berjaga-jaga sebab kalau tak boleh nak control boleh menyebabkan kecederaan diri sendiri ataupun bunuh diri.

Tapi viral di media social antarabangsa beberapa hari lepas apabila pesakit depresi cuba menghiburkan dirinya sendiri dengan menghubungi syarikat buat pasta. Korang cuba baca conversation diorang, funny gila.

Korang agak-agak kalau dekat Malaysia ni boleh tak buat macam ni dekat mana-mana company?

 

Sumber: Bored Panda

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending