Tutup Iklan Close Ad
Connect with us

Mudah Terhibur

Batman Kena Tahan Polis Padahal Tak Langgar Undang-Undang Pun

Published

on

Batman ditahan Pegawai Polis Daerah Ontario ketika dalam perjalanan pulang ke rumah. Tetapi bukan kerana dia melanggar undang-undang ke apa.

Insiden ini berlaku ketika Stephen Lawrence memandu Batmobile nya dari Parry Sound ke King Street di Caledon.

Dia sedar yang kehadirannya mencuri tumpuan dan ramai yang mula mengambil gambarnya. Jumpa Batman kot, mestilah excited kan?

Bila ramai yang teruja melihatnya macam-macamlah yang mereka buat, sampai ada yang bawa motor sambil merakam videonya. Tak selesa dengan tindakan penunggang motosikal itu, Stephen mendapatkan bantuan polis yang kebetulan berada betul-betul di traffic light di jalan tersebut untuk menghalang tindakan berbahaya mereka. Selepas lampu traffic light bertukar hijau, dia meneruskan perjalanannya.

Tak lama kemudian, dia ditahan oleh pegawai yang sama. Tapi kenapa?

Oh, rupa-rupanya pegawai polis itu hanya ingin mengambil gambar untuk dijadikan kenangan. Bukan selalu jumpa Batman, tak gitu?

Tak kisahlah anda jumpa siapa pun kat jalan raya tu, pastikan anda berhati-hati dijalan raya. Utamakan keselamatan!

Sumber: Bored Panda

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mudah Terhibur

Tergelak Tengok Foto-Foto Brader Ni, Kreatif Betul!

Published

on

By

Cakap dah, orang kreatif ni bagilah apa saja. Ada je benda yang mereka hasilkan. Tengok ni.

 

Foto-foto yang dihasilkan oleh Wire Hon berjaya menarik perhatian ramai.

Menerusi foto-foto yang dihasilkan, dia seolah-olah sedang berseronok dengan kesemua figurine superhero Marvel dan juga DC Comics. Satu family sempoi, terhibur tengok foto-foto kat Instagram tu.

Menurut Bored Panda, 30 minit diperlukan untuk mengambil foto sebelum ia dimuat naik di media sosial.

Continue Reading

Mudah Terhibur

Terhibur Tengok Pelakon & Pengarah Filem Pacific Rim Baca Skrip Dari Babak Filem Seniman Bujang Lapok

Published

on

By

Tak kering gusi dibuatnya ketika menonton video pelakon serta pengarah filem Pacific Rim: Uprising cuba membaca dialog pendek dari babak filem Seniman Bujang Lapok.

Scoot Eastwood serta Steven S. DeKnight kelihatan begitu yakin ketika membaca skrip yang diberikan kepada mereka biarpun bunyi bacaan sedikit kelaut. HAHA.

Tengok ni.

 

Steven S. DeKnight kedengaran lebih lancar membaca skrip itu berbanding pelakon utama filem Pasific Rim. Siapa setuju, kita geng.

Apa pun mereka berdua memang sporting habis! Terhibur tengok mereka cuba baca skrip filem arahan Seniman Agung Allahyarham Tan Sri P. Ramlee ni. Hehe!

 

Sumber: Youtube

Continue Reading

Mudah Terhibur

ERA, Bocey & Pelajar Malaysia Yang Viral Hari Tu Hasilkan Satu Lagi Video Parodi Avengers

Published

on

By

Ini bukan kali pertama ERA hasilkan video parodi filem Marvel. Sebelum ni ada je video Black Panther, Esok Raya Ke, Thor: Ragnarok, Guardian of The Galaxy (versi alih suara) dan yang terbaru Parody Trailer Avengers: Infinity War.

Memandangkan baru-baru ni video trailer parodi pelajar Malaysia viral sehingga berjaya mendapat perhatian Pengarah filem Avengers sendiri, jadi ERAvengers pun teruja sama untuk hasilkan video trailer parodi low cost dengan penampilan istimewa Bocey dan juga geng Point 3 iaitu pelajar-pelajar yang viral hari tu.

BACA: Video Trailer Parodi Pelajar Malaysia Dapat Perhatian Pengarah Avengers

Tengok ni.

ERA & Geng Point 3 ni bakar line baik punya, jadi tak sabar pula nak tengok filem Avengers: Infinity War ni!

Continue Reading

Mudah Terhibur

Tindakan Dua Sekawan Cuba Selinap Masuk Panggung Wayang Dengan Satu Tiket Bikin Gelak

Published

on

By

Dua remaja lelaki kantoi gara-gara cuba menyelinap masuk ke dalam panggung wayang sebagai satu orang ketika mereka membeli tiket wayang di kaunter.

Salah seorang daripada mereka duduk di bahu dan badan ditutup dengan kod labuh. Nampak seperti Inspector Gadget gitu.

Gelagat mereka telah mencuri tumpuan ramai dan ada yang merakam aksi lucu tersebut.

Difahamkan kedua-kedua mereka inign menonton filem Black Panther dan malangnya, misi mereka gagal. Tengok ni.

 

Sumber

Continue Reading

Kreatif

Alat Ini Khas Untuk Anda Yang Obses Picit Jerawat

Published

on

By

Buat anda yang terlalu obses memicit jerawat, alat permainan ini diciptakan khas untuk orang seperti anda.

Pop it Pal merupakan kepingan silicon yang mengeluarkan ‘nanah’ selepas dipicit, samalah macam kita picit jerawat kat muka tu. Permainan ini dicipta oleh pasangan Billy dan Summer Pierce dari Amerika Syarikat.

Permainan yang dijual pada US$ 30 ini direka dengan 15 ‘lubang jerawat’ serta ‘nanah’ yang boleh diisi semula.

Tengok ni.

 

Sumber

Continue Reading

Mudah Terhibur

[Video] Lelaki Ini Tak Nak Tidur Selepas Dibius Penuh, Reaksi Dia Serius Kelakar!

Published

on

By

Kebiasaannya pesakit akan terlelap dengan tenang selepas diberikan bius penuh sebelum menjalani pembedahan. Namun lain pula dengan lelaki ini di mana dia berusaha melawan kesan ubat bius tersebut. Sumpah kelakar!

Tengok video ni.

 

Sumber: Youtube

Continue Reading

Mudah Terhibur

[Video] Berdebar Tengok Lelaki Berbadan Besar Ini Turun Gelongsor Air

Published

on

By

Satu rakaman video menunjukkan seorang lelaki berbadan gempal bermain gelongsor air di sebuah taman tema. Apa yang berlaku selepas dia melungsur turun pastinya membuatkan anda tergamam dan gelak besar.

 

Sumber: Youtube

Continue Reading

Mudah Terhibur

Foto Aneh Ini Berjaya Membuatkan Ramai Rasa Tertipu

Published

on

By

Setiap kali anda melihat foto dengan lingkaran merah pastinya anda akan merasakan foto tersebut menunjukkan sesuatu dikaitkan dengan kejadian mistik.

Ribuan orang dikatakan sibuk mencari apa yang tak kena dengan gambar lelaki ini. Ada yang beranggapan lingkaran merah itu menunjukkan penampakan hantu, haiwan ganas, sementara yang lain mengaku tidak melihat apa-apa.

foto-janggal-menipu-2

Imej dari eBaum’s World

Rupa-rupanya lelaki ini telah ‘menipu’ kita semua dengan dua gambarnya itu.

Sebenarnya tiada lingkaran merah yang terdapat dalam dua gambar tersebut, objek yang kelihatan seperti lingkaran merah itu sebenarnya sejenis alat penangkap serangga tanpa jaring. Bukan foto mistik mahupun haiwan ganas sepeti ramai yang sangkakan. Hmm.

Lihat foto dibawah.

foto-janggal-menipu-3

Imej dari eBaum’s World

Continue Reading

Mudah Terhibur

Lebih Setahun Di Rumah Perlindungan, Ekspresi Kucing Ini Gambarkan Perasaannya

Published

on

By

Kucing berwajah masam dengan tatapan mata yang sangat garang ini dikenali sebagai Shamo.

Difahamkan Shamo telah berada di rumah perlindungan haiwan di Tokyo selama lebih dari setahun.

Ekspresi muka Shamo ini seolah-seolah menggambarkan perasaannya ketika itu.

Tengok foto-foto ni.

Mungkinkah Shamo memiliki sindrom Resting Bitch Face (RBF) ataupun Shamo sangat memerlukan persekitaran yang baru?

 

Sumber: Bored Panda

Continue Reading

Mudah Terhibur

[Video] Koleksi Video Reaksi Kanak-Kanak Yang Takut Jarum

Published

on

By

Dalam istilah perubatan ketakutan pada jarum dinamakan sebagai trypanophobia, iaitu ketakutan yang melampau dan terhadap prosedur perubatan yang menggunakan jarum.

Bukan kanak-kanak je yang fobia dengan jarum ni, orang dewasa pun mengalami masalah yang sama. Seriously cakap, memang tak mudah nak handle orang yang takut dengan jarum ni.

Tapi bila anda melihat reaksi mereka ketika menerima suntikan, boleh ketawa kecil dibuatnya.

Jom tengok video-video ni.

Continue Reading

Trending