Tutup Iklan Close Ad
Connect with us

Inspirasi

Gambar-gambar Yang Menunjukkan Manusia Genius Ni Masih Wujud

Published

on

Oleh: Azwar Kamaruzaman

Semakin dunia maju, semakin hilang orang-orang bijak pandai di atas dunia ni. Semua kepintaran dah pergi ke telefon, TV, peti ais dan lain-lain lagi. Benda-benda tak hidup pula cuba untuk menjadi pintar berbanding manusia.

Tapi, lepas korang tengok beberapa gambar ni mungkin korang boleh menarik nafas lega sedikit sebab manusia genius ni masih wujud sebenarnya. Cuma tak terlalu ditunjukkan sangat je.

1. Pelindungan Dari Terkena Minyak Panas

2. Tak ada tempat untuk charge phone? Worries no more!

3. Nak baca buku dalam pool, mungkin ini cara terbaik yang korang boleh cuba

4. Idea terbaik untuk fix jam yang pecah!

5. Idea terbaik untuk pengguna chopstick

6. Rumah korang ada CPU yang dah rosak? Mungkin boleh jadikan sebagai rak

7. Nak makan roti bakar tapi taka da pembakar roti? Tak ada masalah! Nah kami selesaikan masalah anda

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending