Tutup Iklan Close Ad
Connect with us

Trending

Jom Shopping Barang Pada Harga Yang Lebih Murah Sempena 11.11 Ni!

Published

on

Shopping online ni memang best kerana ia memudahkan serta menjimatkan masa selain dari kita tak perlu nak bersusah-payah untuk keluar rumah merendah jam serta terkial-kial mencari parking kereta. Tapi lagi best bila shopping masa festival jualan online secara mega iaitu pada 11.11 atau Double Eleven ni. Ada banyak diskaun!

Gunakan peluang yang ada untuk membeli barang dengan harga yang lebih murah. Barulah kita boleh dilabel sebagai pengguna yang bijak!

Meh tengok ni.

Toiletries

Boleh beli kelengkapan dandanan diri seperti shampoo, sabun, pencuci muka dan macam-macam lagi. Jom beli sekarang dengan harga yang berpatutan, klik sini.

Baju

Nak shopping baju pun boleh. Macam-macam design ada, sampai rambang mata nak pilih nanti. Nak shopping baju-baju cantik, klik sini je.

Alat Pertukangan

Kan dah kata, macam-macam ada kat sini. Jadi alat untuk bertukang pun boleh dibeli di sini. Beli sekranag dengan harga yang berpatutan. Shopping sekarang, klik sini.

Ada portal yang memberi potongan harga dan juga penghantaran percuma. Jadi, tak payah lah anda gigih nak ke shopping mall. Contohnya macam Shopee. Kalau anda beli barang di Shopee Mall, jangan lupa untuk gunakan kod 1111SHOPEE untuk dapatkan harga sehingga RM 7 dengan minimum perbelanjaan RM 30. Tapi promo code ini boleh digunakan untuk mereka yang baru pertama kali menggunakan Shopee.

 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending