Tutup Iklan Close Ad
Connect with us

Trending

Shopping Online Masa 11.11 Ahad Ini, Barulah Orang Kata Pengguna Bijak!

Published

on

11.11 atau Double Eleven ni sebenarnya satu festival jualan online secara mega. Kalau anda perasan, banyak online marketer yang dah start promo festival ni. Macam-macam promosi diorang buat.

Sebagai pengguna bijak, sewajarnya kita gunakan peluang ini untuk membeli barang dengan murah. Kalau anda masih terfikir nak beli barang apa, mungkin cadangan ini boleh membantu.

1. Barang Kering Dapur

ini 3 barang yang anda boleh beli untuk 11.11 ni!

Haaa… Mesti anda terkejutkan, tak kan lah barang dapur pun boleh beli online. Kalau tak percaya klik sini.  Tapi, sebenarnya ya! Waktu ni lah anda boleh beli barang kering dapur seperti cereal, kopi, teh, spaghetti, kekacang dan macam-macam lagi.

2. Barang penjagaan diri

ini 3 barang yang anda boleh beli untuk 11.11 ni!

Bukan barang dapur je, anda juga boleh membeli barang penjagaan diri seperti ubat gigi, shampoo, sabun mandi dan lain-lain. Beli sekarang dengan harga yang berpatutan di sini.

3.  Pakaian

ini 3 barang yang anda boleh beli untuk 11.11 ni!

Kalau anda mencari baju seharian atau apa-apa pakaian, waktu ni lah paling sesuai untuk anda membeli belah. Dengan cara ni boleh berjimat tapi masih lagi bergaya. Haa apa lagi, beli lah dekat sini.

Ada portal yang memberi potongan harga dan juga penghantaran percuma. Jadi, tak payah lah anda gigih nak ke shopping mall. Contohnya macam Shopee. Kalau anda beli barang di Shopee Mall, jangan lupa untuk gunakan kod 1111SHOPEE untuk dapatkan harga sehingga RM 7 dengan minimum perbelanjaan RM 30. Tapi promo code ini boleh digunakan untuk mereka yang baru pertama kali menggunakan Shopee.

Jadi, waktu ni lah anda mahu berjimat cermat. Rugilah kalau tak grab peluang ini.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending